DISCLAIMER - Hands & Brains

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

DISCLAIMER


De informatie zoals opgenomen op onze website is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden waarop Nederlands recht van toepassing is.
Door veranderde aard van wet- en regelgeving en de risico's van elektronische communicatie, kunnen er vertragingen, gebreken en/of andere onvolkomenheden optreden in de op onze website verstrekte informatie.
De op onze website verstrekte informatie kan niet worden beschouwd als een juridisch, financieel, fiscaal of ander advies. Derhalve dienen op grond van de via onze website verkregen informatie geen handelingen te worden verricht zonder voorafgaand deskundig advies.
Hoewel wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten in de samenstelling en het onderhoud van de op onze website verstrekte informatie, kan Hands & Brains Services B.V. niet garanderen dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Hands & Brains Services B.V. aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van de op onze website verstrekte informatie.
De websites van derden waarnaar op onze website hyperlinks zijn opgenomen, worden niet door Hands & Brains Services B.V. gecontroleerd, gemaakt en/of onderhouden. Hands & Brains Services B.V. aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze websites.

Hands & Brains Services B.V. respecteert de privacy van klanten en gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld.

Bij het aanvragen van informatie, producten en diensten vragen wij u om persoonsgegevens op te geven. Voor het verwerken van uw verzoek leggen wij de gegevens vast in ons systeem. Uw gegevens kunnen door ons worden gebruikt om u te informeren over relevante producten en diensten van Hands & Brains Services B.V. Indien u hier bezwaar tegen heeft of uw gegevens wilt corrigeren of opvragen, kunt u contact met ons opnemen. Zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming verstrekken wij uw gegevens niet aan derden, tenzij wij hiertoe verplicht zijn vanuit een wet of een rechterlijke uitspraak.

Onze algemene en privacyvoorwaarden kunt u schriftelijk bij ons opvragen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu